Sprogspillet

Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan personlig information indhentes, anvendes og deles, når du besøger eller foretager et indkøb fra sprogspillet.dk (”Siden”)

PERSONLIG INFORMATION

Når du besøger Siden, indsamler vi automatisk særlige information om din enhed, inklusiv information om browseren, IP-adressen, tidszones, og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed. Derudover, idet du browser Siden, indsamler vi information om de individuelle websider eller produkter, som du ser på, og hvilke hjemmesider eller søgeterm, der ledte dig til Siden, samt information om, hvordan du interagerer med Siden. Vi refererer til disse automatisk indsamlede information som ”Enhedsinformationer”

Vi indsamler Enhedsinformationer ved at anvende de følgende teknologier:

 Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Derudover, når foretager et køb eller forsøger at foretage et køb gennem Siden, indsamler vi særlige informationer om dig, inklusiv dit navn, leveringsadresse, faktureringsadresse, betalingsinformation (inklusiv kreditkortinformation), e-mailadresse og telefonnummer. We refererer til denne information som ”Ordreinformation”

Når vi taler om “Personlige Information” i denne fortrolighedspolitik, taler vi om både Enhedsinformation og Ordreinformation

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

HVORDAN ANVENDES DIN PERSONLIGE INFORMATION?

Vi anvender din ordreinformation til at gennemføre enhver ordre placeret gennem Siden (inklusiv til behandling af din betalingsinformation, fragtmuligheder og til at sende dig faktura og/eller ordrebekræftelser). Derudover anvender vi Ordreinformation til følgende:

Vi bruger den Enhedsinformation, som vi indsamler, til at screene for potentielle risikofaktorer og bedrageri (med særligt fokus på din IP-adresse) samt til mere generel optimering af Siden (for eksempel, ved at analysere hvordan vores brugere browser og interagere med Siden, og til at vurdere succesen at vores markedsføringskampagner

DELING AF PERSONLIG INFORMATION

Vi hverken sælger, handler eller på anden vis overfører dine personligt identificerbare informationer til ekstern part. Dette inkluderer ikke betroet tredjeparter, som bistår os i håndteringen af vores webside eller udfører vores forretning, så længe disse accepterer at holde disse informationer fortrolige.

Vi deler din Personlige Information med tredjeparter for at hjælpe os med at anvende din Personlig Information som beskrevet ovenfor. For eksempel, vi anvender Shopify som platform til vores onlinebutik – du kan læse mere om, hvordan Shopify anvender din Personlige Information her: https://www.shopify.com/legal/privacy

Vi anvender også Google Analytics til at forstå, hvordan vores kunder anvender Siden – du kan læse mere om, hvordan Google anvender din Personlige Information her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også vælge at melde dig ud af Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Vi kan også være nødsaget til at dele din Personlige Information for at imødekomme lovgivning og forskrifter, samt for at imødekomme stævninger, ransagningskendelser og andre retsmæssige anmodninger.

DO NOT TRACK

Vær opmærksom på, at vi ikke ændrer Sidens dataindsamling- og anvendelse, når vi ser et ”Do Not Track” signal fra browseren

DINE RETTIGHEDER

Hvis du er en Europæisk borger, så har du ret til adgang til den personlige information, vi har om dig, og til at bede om at denne personlige information korrigeres, opdateres eller slettes. Hvis du vil anvende denne rettighed, så kontakt os venligst gennem kontaktinformationen nedenfor

Derudover, hvis du er en Europæisk borger, bemærker vi, at vi behandler din information i ordren for at fuldføre kontrakter, vi eventuelt har med dig (for eksempel, hvis du foretaget en ordre gennem Siden), og derudover til at forfølge vores legitime forretningsinteresser udpenslet ovenfor.

Vær derudover opmærksom på at din information vil blive overført uden for Europa, inklusiv til Canada og til USA

DATAOPBEVARING

Når du placerer en ordre gennem Siden, vil vi bibeholde din Ordreinformation indtil og medmindre, du beder os om at slette informationen.

ÆNDRINGER

Det kan være nødvendigt at opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden for at reflektere, for eksempel, ændringer i vores praksis eller for andre operationelle, juridiske, eller retsmæssige årsager.

KONTAKT OS

For mere information, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du vil sende en klage, kontakt os da venligst på sprogspillet@sprogmenageriet.dk

Sprogmenageriet ApS

[Att: Privacy Compliance Officer]

Havelse Møllevej 33, 3600 Frederikssund, Denmark

 

Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.